Otvaranje nove radnje u Nisu | Market Parket

Laminat cena - Market Parket 2019

Postovani kupci,

 

Velika nam je cast da vas obavestimo da je od 06. aprila 2018. godine u Nisu otvoreno prodajno mesto firme Market Parket. Adresa na kojoj nas mozete posetiti je Bulevar Cara Konstantina br. 36, na Trosarini, ka Stop Shop-u izmedju dva kruzna toka. Za sva pitanja ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 20h, i subotom od 08-15h, a mozete ih dobiti na sledece brojeve telefona:

060/68-00-734

060/68-00-735

018/552-040.

 

 

Nas novootvoreni objekat nudi preko 200 dekora laminata, a pored njega tu je i prateci materijal u koji spadaju podne lajsne (od medijapana i PVC lajsne), aluminijumske lajsne razlicitih profila, podne izolacije (toplotne i zvucne) razlicitih debljina i kvaliteta, a izmedju ostalog, tu je i gotov viseslojni parket. Cene parketa i cene laminata, kao sto ste do sada navikli vise su nego povoljne, pa se tako cene laminata u drugoj klasi krecu od 360,00 dinara po kvadratnom metru, dok se cene u prvoj klasi krecu vec od 550,00 dinara po kvadratu.

Cene parketa krecu se od 1.900,00 din/m2.

 

Bilo da trazite jeftin laminat, akcije laminata ili ekskluzivne kolekcije laminata, bicemo srecni da odgovorimo na vase zahteve i nadjemo dugotrajno resenje za sve nase kupce.

 

Kao sto ste do sada navikli u nasim ostalim prodajnim objektima u Beogradu, Obrenovcu, Kragujevcu, Jagodini, Smederevu i Pozarevcu, tako od sada i u Nisu mozete ocekivati akcije laminata, a pod time podrazumevamo stalnu prodaju restlova (poslednje kolicine laminata po nizim cenama), kao i ceste akcije gde na primer laminat od 8mm mozete kupiti po ceni od 550,00 din/m2.

Akcije su redovne i raznolike, pa je najbolje da pratite nas sajt kako biste stalno bili u toku u vezi sa novostima ili nas kontaktirate putem mail-a ili telefona.

 

 

Posetite nas i uverite se sami… Ustedite kupujuci kod nas,

 

Vas Market Parket tim.

 

Call Now ButtonUvek dostupni