Otvaranje nove radnje u Vranju | Market Parket

Laminat cena - Market Parket 2019

Postovani kupci,

Velika nam je cast da vas obavestimo da je od 25. februara 2019. godine u Vranju otvoreno prodajno mesto firme Market Parket. Adresa na kojoj nas mozete posetiti je Partizanski put BB. Za sva pitanja ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 20h, i subotom od 08-15h, a mozete ih dobiti na sledece brojeve telefona:

Kontakt Telefon: 060 6800735

Nas novootvoreni objekat nudi preko 200 dekora laminata, a pored njega tu je i prateci materijal u koji spadaju podne lajsne (od medijapana i PVC lajsne), aluminijumske lajsne razlicitih profila, podne izolacije (toplotne i zvucne) razlicitih debljina i kvaliteta, a izmedju ostalog, tu je i gotov viseslojni parket. Cene parketa i cene laminata, kao sto ste do sada navikli vise su nego povoljne, pa se tako cene laminata u drugoj klasi krecu od 360,00 dinara po kvadratnom metru, dok se cene u prvoj klasi krecu vec od 550,00 dinara po kvadratu.

Cene parketa krecu se od 1.900,00 din/m2.

Bilo da trazite jeftin laminat, akcije laminata ili ekskluzivne kolekcije laminata, bicemo srecni da odgovorimo na vase zahteve i nadjemo dugotrajno resenje za sve nase kupce.

Kao sto ste do sada navikli u nasim ostalim prodajnim objektima u Beogradu, Obrenovcu, Kragujevcu, Jagodini, Smederevu i Pozarevcu, tako od sada i u Vranju mozete ocekivati akcije laminata, a pod time podrazumevamo stalnu prodaju restlova (poslednje kolicine laminata po nizim cenama), kao i ceste akcije gde na primer laminat od 8mm mozete kupiti po ceni od 550,00 din/m2.

Akcije su redovne i raznolike, pa je najbolje da pratite nas sajt kako biste stalno bili u toku u vezi sa novostima ili nas kontaktirate putem mail-a ili telefona.

Posetite nas i uverite se sami… Ustedite kupujuci kod nas,

Vas Market Parket tim.

Call Now ButtonUvek dostupni